Kovács Edina - Ügyvezető

Kovács Edina - Ügyvezető

Elérhetőségek:

Telefonszám: +43 664 264 7677

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Bemutatkozás

Kovács Edina vagyok, a West Best Job e.U. ügyvezetője. 1986-ban születtem Szentesen, Csongrád megyében. Két gyermekes anyuka vagyok.

2013 óta élek Ausztriában, Karintia tartományban kezdtem dolgozni egy hotelben szobalányként, 5 évet éltem Tirol „fővárosában” Innsbruckban, gyermekeim is itt születtek, majd a nagy távolság "visszább" hozott, jelenleg Bécsben élek.

Még itthon, a budapesti Általános Vállalkozási főiskolán tanultam, diplomámat közgazdaságtanból szereztem, Controlling szakirányon végeztem.

Célom, hogy az elmúlt években Ausztriában szerzett tapasztalataimmal és tudásommal segítsek nektek is elindulni és beilleszkedni.

Mindenkinek sok sikert és gyors munkakeresést kívánok!

Én csak egyetlen egy dolgot bántam meg, hogy nem indultam még hamarabb!


Fejes Ágnes - Ügyfélkapcsolati referens

Fejes Ágnes - Ügyfélkapcsolati referens

Elérhetőségek:

Telefonszám: +36 70 633 14 73

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Feladataim:

 • Ügyfeleink tájékoztatása
 • szolgáltatásunk igénybevételének feltételeiről és menetéről
 • Az ausztriai életről, a szezonmunka sajátosságairól
 • a munkába állás feltételeiről
 • a külföldi munkavállalással járó adminisztratív teendőkről 

Bemutatkozás:

Fejes Ágnes vagyok, a WEST BEST JOB e.U. ügyfélkapcsolatokért felelős külsős munkatársa.

A Szolnoki Főiskola kereskedelmi szakos közgazdászaként végeztem.

Tanulmányaim befejeztével 6 évet a logisztikában dolgoztam, majd 5 évet töltöttem Ausztria szívében, éves és szezonális hotelekben, ahol lehetőségem nyílt belelátni az osztrák vendéglátás munkafolyamataiba. Dolgoztam szobalányként és felszolgálóként, de az osztrák konyhai feladatok ellátásába is volt lehetőségem belekóstolni.

Számomra fontos, hogy minél hatékonyabban tudjam segíteni azokat az ügyfeleket, akik készen állnak a változásra és a külföldi munkavállalás mellett döntenek.

Munkámmal igyekszem átadni személyes tapasztalataimat az ausztriai hotelmunka előnyeiről és esetleges hátrányairól illetve az ausztriai munkavállalással járó határidős adminisztrációs teendőkről.

„Munka nélkül nincs nyugalom, küzdelem nélkül nincs győzelem.”
Kempis Tamás


Nagy Tamás - Pályázatíró

Nagy Tamás - Pályázatíró

Elérhetőségek:

Telefonszám: +36 30 329 60 87

Email cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Feladataim:

 • Pályázatírás (önéletrajz, kísérőlevél, motivációs levél) német és angol nyelven
 • Kapcsolattartás ügyfeleinkkel és az osztrák munkaadókkal írásban és telefonon egyaránt
 • Osztrák adóvisszaigénylés / nyelvi segítségnyújtás

Bemutatkozás

Nagy Tamás vagyok, a West Best Job e.U. külsős munkatársa.

Öt éven keresztül a Csongrád Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztályán projektmegvalósítóként dolgoztam, jó rálátással rendelkezem mind a magyar, mind pedig az európai uniós – különösen az osztrák – munkaerőpiac helyzetére.

Jelenleg a németországi FernUniversität in Hagen egyetemen közigazgatásismeretet és politológiát tanulok, amelyek kiemelt hangsúlyt helyeznek az aktuális és jövőben várható foglalkoztatási trendekre.

Számomra kiemelten fontos a szakmai és nyelvi ismeretek folyamatos karbantartása és bővítése annak érdekében, hogy bármely helyzetben a lehető legpontosabb és legmegbízhatóbb tájékoztatást nyújthassam a hozzám forduló ügyfeleknek.


Faragó Anikó - kapcsolattartás a hotelek és a munkavállalók között

Faragó Anikó - kapcsolattartás a hotelek és a munkavállalók között

Elérhetőségek:

Telefonszám: +36 20 512 7495

Email cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Feladataim:

 • kapcsolattartás a hotelek és a munkavállalók között

Amit kínálok:

 • tolmácsolás ügyintézéskor, kiutazáskor
 • ha problémád keletkezik a hotelban, szívesen elmondom a főnöködnek telefonon, mi az ami aggaszt
 • szívesen segítek bármilyen nyelvi elakadásban

Bemutatkozás

Faragó Anikó vagyok a West Best Job eu. munkatársa.

Külföldi próbálkozásaimat először Hollandiában kezdtem. Ez a próbálkozásom kudarcba fulladt, sajnos a magas albérlet árak miatt más opciót kellett választanom. Visszatértem Magyarországra, szuper munkahelyeim voltak, de nem volt annyi a fizetésem, hogy jövőt tervezhessek.

Hosszas tervezés után Ausztriára esett a választás. Németül csak pár szót, néhány alap mondatot tudtam. Megírattam az önéletrajzomat, majd böngésztem, hogy hova is kellene kiküldenem, hol találok szabad állást, ahol nyelvtudás nélkül is elhelyezkedhetek. Több száz helyre kiküldtem az önéletrajzomat, mire egy válasz jött. Kühtaier Schlössl, még a mai napig könnybe lábad a szemem, ha rágondolok. Nekem hatalmas szerencsém volt, hogy ide kerültem. Nagyon kedvesek voltak velem, szobalányként dolgoztam. Nem kellett fizetnem sem a szállásért, sem az ellátásért. Ekkor szembesültem vele, hogy jó választás volt Ausztria. Spórolni itt lehet igazán. Nincs időd elkölteni a fizetésedet:)

Ezután tulajdonképpen megmászva a létra minden egyes fokát, főpincér/recepciós lettem. Amim van, azt Ausztriának köszönhetem. Ha nincs kiút, kiváló lehetőség a hotel munka. Kőkeményen dolgozni kell, sokszor hét napból hetet, de a kitartó munka meghozta gyümölcsét.

Tanácsolom mindenkinek, hogy amikor Ausztriába megy dolgozni, azonnal kezdje el tanulni a német nyelvet, írjatok fel egy papírra minden nap húsz szót, ha van egy pillanatotok kapjátok elő és tanuljátok meg! Máshogy nem lehet elérni a létra többi fokát és örökre elégedetlenek lesztek a pozíciótokkal.

Mindig sírva hagytam el az országot, itt hagytam mindenkit, aki fontos volt számomra. Kiérkeztem és magamra maradtam. Megtanultam megélni a jég hátán is, megtanultam elviselni az elviselhetetlent. Itt ismertem meg magam igazán!

„Nagyon kevesen vállalkoznak arra, hogy dolgozzanak, gondolkozzanak és még testi erejüket is igénybe vegyék és valósággal keresni kell az olyan embereket, akik éppen a nehézsége miatt szeretnek valamit. Az átlagmunkás, sajnos, csak olyan munka után kívánkozik, amelynél sem testileg és főleg szellemileg nem kell magát megerőltetnie.”

Henry Ford

Kapcsolat

West Best Job e.U.

Email cím: info@ausztriaimunkak.eu
Telefonszám: +43 664 264 7677
Facebook oldal: Link
Székhely: 2534 Alland, Babenbergergasse 83.

Feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig megkapd az aktuális információkat az ausztriai munkákkal kapcsolatban.